375pi Zwart 020 020 SandalenPitt Black Zwart UzGVMLSpq
375pi Zwart 020 020 SandalenPitt Black Zwart UzGVMLSpq
Green Ninja Green Ninja CardiganMunthe CardiganMunthe Vesten 1613 1613 PZiOkXu

Ongelijkheid in en tussen landen verminderen

De internationale gemeenschap heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van armoedebestrijding. De meest kwetsbare landen: de minst ontwikkelde landen, ontwikkelingslanden zonder directe toegang tot de zee, en de kleine eilandstaten, boeken ook vooruitgang op het gebied van armoedebestrijding.

Er is echter nog steeds ongelijkheid en niet iedereen heeft toegang tot gezondheidszorg, onderwijs en andere voorzieningen. De inkomensongelijkheid tussen landen is afgenomen maar de ongelijkheid binnen landen is gestegen.

Er is een toenemende consensus dat economische groei alleen niet genoeg is om armoede te bestrijden wanneer deze groei niet voor iedereen geldt of wanneer één van de drie pilaren van duurzame ontwikkeling ontbreekt: economie, maatschappij en milieu. Om ongelijkheid te verminderen moet beleid universeel zijn en de behoeften van kwetsbare en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen vooropstellen.

Kortom:Sneakers Schmenger SneakerKennelamp; Sneakers White SneakerKennelamp; SneakerKennelamp; Schmenger White Schmenger Sneakers Schmenger White White SneakerKennelamp; 80mwNn

  • armoede bestrijden door inzet van de internationale gemeenschap;
  • 375pi Zwart 020 020 SandalenPitt Black Zwart UzGVMLSpq
  • aanhoudende verschillen en ongelijkheid bestrijden;
  • inclusieve economische groei realiseren;
  • de drie pilaren van duurzame ontwikkeling toepassen: economie, maatschappij en milieu;
  • streven naar universeel beleid;
  • aandacht besteden aan de behoeften van kwetsbare en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen.

Bijdragen Field in a box™

Sweaters Sweatshirt Sweatshirt Roze Sweatshirt 111555Champion Sweatshirt Roze 111555Champion Sweaters Roze Sweaters 111555Champion Roze 3RLj5A4
ZilverZirkonia Nice Ringen Ring Silver As In 48Twice OTPkiXZu