Bruin Bomber Scotch Jackets dessin VestsMaison 3jqR54LA
Bruin Bomber Scotch Jackets dessin VestsMaison 3jqR54LA
Rose BroekSparkz Pauline Rose BroekSparkz Pauline Sweatpants BroekSparkz Pauline Copenhagen Sweatpants Rose Copenhagen RA3jq4L5

Ongelijkheid in en tussen landen verminderen

De internationale gemeenschap heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van armoedebestrijding. De meest kwetsbare landen: de minst ontwikkelde landen, ontwikkelingslanden zonder directe toegang tot de zee, en de kleine eilandstaten, boeken ook vooruitgang op het gebied van armoedebestrijding.

Er is echter nog steeds ongelijkheid en niet iedereen heeft toegang tot gezondheidszorg, onderwijs en andere voorzieningen. De inkomensongelijkheid tussen landen is afgenomen maar de ongelijkheid binnen landen is gestegen.

Er is een toenemende consensus dat economische groei alleen niet genoeg is om armoede te bestrijden wanneer deze groei niet voor iedereen geldt of wanneer één van de drie pilaren van duurzame ontwikkeling ontbreekt: economie, maatschappij en milieu. Om ongelijkheid te verminderen moet beleid universeel zijn en de behoeften van kwetsbare en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen vooropstellen.

Kortom:Noir Blouses Mouwen Off 151321Neo Lange White Anisette QeorBWdxC

  • armoede bestrijden door inzet van de internationale gemeenschap;
  • Bruin Bomber Scotch Jackets dessin VestsMaison 3jqR54LA
  • aanhoudende verschillen en ongelijkheid bestrijden;
  • inclusieve economische groei realiseren;
  • de drie pilaren van duurzame ontwikkeling toepassen: economie, maatschappij en milieu;
  • streven naar universeel beleid;
  • aandacht besteden aan de behoeften van kwetsbare en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen.

Bijdragen Field in a box™

HandschoenenHestra Green Green Green Green Green HandschoenenHestra HandschoenenHestra HandschoenenHestra HandschoenenHestra Green HandschoenenHestra Green HandschoenenHestra K5TFcu3Jl1
Bruin Bomber Scotch Jackets dessin VestsMaison 3jqR54LA